Partners

Spiro

Spiro B.V. is opgericht in 1964 en gevestigd te Emmen Holland. Spiro produceert een breed scala aan producten zoals: Spirofloor® horizontale laad- en losvloer voor mobiele en stationaire toepassingen voor het laden en lossen van alle soorten losgestorte goederen. Een breed gamma van producten voor de tram en spoor sector. Reservewiel dragers voor trailers. Alle soorten constructies en machinedelen van staal, roestvrijstaal, aluminium en andere non-ferro’s naar klanten specificatie. Spiro is voortdurend bezig met het vernieuwen van haar producten. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de laatste stand der techniek….

Schmidt + Haensch

Sinds 1864 is de leidende lijn van het familiebedrijf SCHMIDT + HAENSCH het combineren van traditie met hoogwaardige innovatie. Sinds de introductie van nieuwe referentiemethoden in de suikerindustrie is het bedrijf een toonaangevende producent van analyse-instrumenten. De belangrijkste nadruk ligt op de analyse in het laboratorium, bestaande uit manloze analyse-automaten en data-acquisitiesystemen voor het laboratorium….

Dr. Müller Dr. Müller Gerätebau GmbH is al meer dan 20 jaar een bedrijf dat wordt beheerd door de huidige eigenaar.  Het bedrijf ontwikkelt en produceert op zijn bedrijfslocatie in Freital analysers en verbruiksartikelen, voornamelijk voor diagnose en therapie van diabetes.  Het brede toepassingsgebied van deze producten omvat zowel klinische laboratoria als artsenpraktijken.  Naast de toepassing in de medische sector ontwikkelden we ook in verschillende projecten die systemen analyseren die in de industrie worden gebruikt